۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۰۹

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر مطرح کرد؛

اعزام ۳۵ مصدوم به بیمارستان بر اثر طغیان رودخانه‌ها

اعزام ۳۵ مصدوم به بیمارستان بر اثر طغیان رودخانه‌ها

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: جمعاً به هزار نفر از حادثه دیدگان خدمات اولیه و کمک‌های لازم ارائه شد و ۳۵ نفر هم طی عملیات نجات به بیمارستان منتقل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی ولی پور رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در برنامه پیگیری شبکه خبر در خصوص طغیان رودخانه‌ها و جاری شدن سیل در برخی از نقاط کشور گفت: از ششم اردیبهشت ماه درگیر بارندگی‌های فصلی در سطح کشور هستیم.

وی ادامه داد: مشخصاً تا صبح امروز در ۱۲ استان مخصوصاً در استان‌های غربی و شمال غربی کشور درگیر بارندگی‌های شدیدی بودیم. حجم بارندگی‌ها منجر به سیلاب‌های نقطه‌ای و بروز مشکلات عدیده ای برای هموطنان مان در ۳۹ شهرستان شد.

ولی پوش با بیان اینکه همکاران ما در ۲۶ روستا و ۱۴ منطقه عشایری برای امدادرسانی حضور پیدا کردند، گفت: جمعاً به هزار نفر از حادثه دیدگان خدمات اولیه و کمک‌های لازم ارائه شد و ۳۵ نفر هم طی عملیات نجات به بیمارستان منتقل شدند.

کد خبر 5480359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha